Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: el Crack » 17 maja 2008, 2:37

RealFan pisze:Mamy Heinze, mamy Marcelo (nie wierze, ze klub nie jest do wystepow wystarczajaco przekonany, skoro Schuster daje mu dosc duzo szans). A jest jeszcze uniwersalny Torres, ktory jest idealnym zmiennikiem zarowno na lewa, jak i prawa strone. I Real ma szukac lewego obroncy?

I jest jeszcze od bidy Drenthe

Dla mnie sprawa z Vargasem również jest trochę dziwna i mam podobne zdanie jak RealFan, jednak jesli jest taki oh i ahh w ofensywie i defensywie to brać. Nie wypowiadam się na temat tego gracza bo widziałem go w jednym meczu z Juve i skrótach Serie A, a to trochę za mało.

Jednak przede wszystkim w obronie powinniśmy wzmocnić prawą stronę (klasowy zmiennik dla Ramosa) i dorzucić młodego obiecującego stopera.

Co do tego całego zamieszania z Villą to również mam wielką nadzieję, że do nas przejdzie, ale jego transfer się oddala i podobno jeszcze żaden z klubów nie złożył oficjalnej oferty za zawodnika.

Moim marzeniem byłoby sprowadzenie Benzemy, który jest już graczem niemalże kompletnym i założę się, że w najbliższym czasie będzie już uznawany za jednego z najlepszych napastników na świecie i potwierdzi to świetną gra, a przede wszystkim bramkami. A może już na EURO będzie błyszczał pełnym blaskiem? Dlatego drużyna, która go zakupi zrobi świetny interes, zakup przyszłościowy, jednak na pewno nie za cenę 70 mln które życzy sobie Lyon. Opcja pierwokupu byłaby wybornym posunięciem zarządu, bo aktualnie mamy natłok napastników, szczególnie tych wysuniętych (Raul, Ruud, Soldado, Higuain..).

Wróć do „Hiszpania”