Jednak nie zmienia to faktu, że lewa strona obrony to jego "defaultowa" pozycjavakabayashi pisze:holender na lewej obronie to mordestwo Bernd wystawiał go tam przez pierwsze mecze i od razu skreślił jego gre na tej pozycji
RealFan pisze:zekomo kapitanowie Realu mieliby sie nie zgodzic na transfer Cristiano Ronaldo do Realu w obawie wlasnie o druzyne, bo co by nie mowic, ale Portugalczyk bylby drugim Beckhamem dla mediow. Ponadto pensja oferowana przez Real - 13 mln euro za sezon (netto Exclamation ) moglaby miec bardzo rozny wplyw na pozostalych. W koncu nalezy przypomniec, ze najwyzsze zarobki w zespole nieco tylko przekraczaja 6 mln i nagle ktos mialby zarabiac dwie pensje Raula?
Ja jestem coraz bardziej na NIE jeśli chodzi o ten transfer. Nie wątpię w to, ze C.Ronaldo to w tym sezonie najlepszy zawodnik na świecie jednak właśnie obawiam się o atmosferę w drużynie. Dodatkowa chora pensja (tako na już jest chora) najwięcej u nas zarabiają Raul i Ruud, po 6,420 mln Euro, a C.R. miałby zarabiać dwukrotnie więcej? Wolne żarty... + cena za transfer, tez pewnie do małych należeć nie będzie.
Nie wątpię w to, że CR7 wniósłby nową jakość grę zespołu i na pewno dużo zarobilibyśmy na jego wizerunku, jednak jakiś umiar w rozmiarach należy mieć.
Nie chcę ponownej telenoweli coś jak było z Kaką. Czekamy na jeden transfer, tymczasem uciekają nam inni zawodnicy z rynku transferowego.