Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
peepe
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: peepe » 17 maja 2008, 12:02

A ja chcialbym Ronaldo w Realu, nawet kosztem niezadowolenia Ruuda i Raula. Powod? Oni niedlugo beda konczyc z gra w pilke na najwyzszym poziomie, natomiast Ronaldo to gracz ktory zapewnilby nam sporo sezonow dobrej gry. I te nasze skrzydla wcale nie sa takie mocne- przypomnijcie sobie co pisalismy wszyscy w srodku sezonu- ze na gwalt potrzeba nam wzmocnien na boki, bo Robben czesto kontuzje, a Drenthe i Rocky fajnie graja z druzynami pokroju Levante i Murcii.
Co do Vargasa jestem na tak po tym jak zobaczylem jego kompilacje na youtube :lol: tak serio to nie widzialem go w akcji nigdy i cena jaka podobno sklonny jest dac Real jest dla mnie jakby za wysoka. Choc z drugiej storny pokazuje ona ze wcale z naszymi finansami nie jest tak zle jak by tego chciala polowa prasy europejskiej.
Dziwi mnie natomiast fakt praktycznie kompletego braku plotek dotyczacych wzmocnienia srodka pola w naszej druznie. Diego wypadl z gry i nikogo nie widac chyba na jego miejsce. :wink:

Tak w ogole z transferow bede sie cieszyc/bede zalowac kasy dopiero jak zobacze prezentacje danego pilkarza.

Wróć do „Hiszpania”