Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 18 maja 2008, 10:39

Fakt Ibra to raczej straszak aniżeli wielkie wzmocnienie Interu. Ale co zrobisz. Nic nie zrobisz. Julio Cruz gra tak jak gra, ale czasem potrafi strzelić. Trzeba liczyć na Mario, że jak w każdym meczu ostatnio miał udziały przy bramkach. Pewnie cos tam strzelimy dziś, ale najwazniejsza bedzie postawa defensywy i obecność Chivu przy niepewnym Materacu, Burdisso i Maxwellu to byłby duzy pozytyw. Jak zagraja na zero to bede wielbił każdego defensora z osobna i defensywe jako całość. Moje marzenie na dziś wielbić Burdisso i reszte. Pomoc przy kontuzji Cuchu to raczej do przewidzenia i lepiej żeby Mancini nie zaskakiwał.

Trzeba przyznac mimo iz psychologia powinna byc po stronie graczy Romy, bo to w sumie oni nie maja nic do stracenia. Dodatkowo wrócili do gry z dalekiej podróży gdy juz na tytuł nie liczyli, lecz matematyka daje Interowi większe szanse. Zacznijmy od tego, że jesli Roma nie wygra na Sycylii to liczydła mozna odłożyc do szuflady. A jesli wygraja to wcale nie musza być mistrzami, gdyż musza liczyć na potknięcie Nerazzurrich. W skrócie: 1) potknięcie Interu, wygrana Romy - mistrz Roma 2) Strata punktów Romy - miszcz Inter 3) Obie druzyny nie wygrywaja - Inter Campione d'Italia :P. Całe szczescie Catania także broni się przed spadkiem, więc Roma spacerku miec nie bedzie.

Ja mam nadzieje, że już po 45 minutach Inter nie da powodów Romie aby w ogole zaczeła myślec o scudetto, a Parmie podstw do myslenia o utrzymaniu. Forza Inter!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008, 12:04 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Włochy”