FMy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8405

Post autor: piotrcies » 18 maja 2008, 14:53

A ja gram pierwszy sezon MU. Idzie mi całkiem nieźle, po 13 kolejkach prowadzę z 10 zwycięstwami, dwoma remisami i jedną porażką. Odpadłem z Carling Cup po meczu z Arsenalem na wyjeździe (3:5) i jestem na drugim miejscu w grupie LM. Nie robiłem transferów, bo stan konta zespołu nie pozwalał na szaleństwa transferowe, a przydałyby się przy moich kłopotach z kontuzjami (kasę wydałem tylko na gruntowną wymianę sztabu szkoleniowego). Był okres, że moja kadra liczyła 16 piłkarzy, na ławce siedziało trzech obrońców. Początek sezonu bez Vidicia, JS Parka, Sahy, Neville'a, Fostera, Hargreavesa, Scholesa, Naniego i Carricka. Później urazy Ferdinanda, Fletchera, Giggsa, Evry i co najgorsze czteromiesięczny uraz Ronaldo (złamana kość śródstopia. Na szczęście nie jednocześnie byli kontuzjowani i nie wszystkie były długie, tylko po jakieś 2 tygodnie (dzięki temu grał np. Eagles) :lol:
Liczę, że wreszcie uda mi się zagrać dłuższą rozgrywkę, najdłużej grałem Juve w FM 2006 do sezonu 2013/2014. Do Interu, MU, Barcy i Widzewa nie mam jakoś szczęścia, ale może tym razem.
Co do newralgicznej pozycji, jaką jest DR, ustawiam tam O'Shea'ę z dobrym skutkiem. Poza tym dobrze radzi sobie Roo. Moim objawianiem jest Pique, z całej defensywy gra najlepiej, strzelił dwa gole, zaliczył jedną asystę. Mam nadzieję, że tym razem zagram dłużej niż półtora sezonu... Zobaczymy...

Wróć do „Hyde Park”