FMy

Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Post autor: MeToYou » 18 maja 2008, 16:47

Ja znalazłem odrobinę chęci i zacząłem kolejny sezon 2011/2012 8) I West Brom ZACHWYCA ! :twisted: Pierwsze 4 kolejki Premiership zakonczyly sie zwyciestwami, a moj genialny napastnik David Gigliotti zdobyl w nich 8 bramek :P Były to jednak mecze z ogórkami pokroju Blackburn, SUnderland, West Ham... prawdziwy sprawdzian czekał mnie w Super Pucharze Europy gdzie rywalem byl Real Madryt. Meczu oczywiscie bardzo sie obawiałem... niepotrzebnie :P choć emocji nie zabrakło... do 90minuty utrzymywał sie wynik 0-0, zarówno Casillas jak i Hugo Lloris dokonywali cudów. W dogrywce nie działo sie kompletnie nic, zawodnicy wyczerpani po obu stronach zawrotnym tempem spotkania :P Rozstrzygnąć miały więc rzuty karne, przed którymi nie byłem optymistą... ale po cichu liczyłem na przebłysk talentu Llorisa. Pierwsz podszedł do 11soldado i wykonał ją bezbłednie... nastepnie Gigliotti powtorzył jego wyczyn. Później to był juz tylko popis mojego bramkarza, ktory obronił trzy 11stki i superpuchar wpadł w moje ręce.
Zarząd klubu chciał żeby West Brom zaprezentowało sie bez kompleksow z klasowym rywalem, i nie zawiodłem nikogo :P

Wylosowano już grupy LM, i musze przyznać trafiła mi się łatwa grupa z :
Bayernem, Marsylią i Anderlechtem.
Czuje że ten sezon bedzie obfity w sukcesy.

Wróć do „Hyde Park”