Do klubu ściągnąłem tylko Montolivo za 8 mln i to wszystko ...
Pierwsze mecze niezłe:2;1 z Fulham,2;0 z ManCity,1;0 z MU,3;0 z Liverpoolem OO a najwyżej to 6;1 z Sunderlandem.
W zimie dostałem 30 mln na transfery i kupiłem Henry'ego( strasznie cieniował w Barcie ) ...Co zaczął wyprawiać,3 mecze 8 bramek
Sunderland - Hleb 2 , Arsenal - Bolton 2;1 Henry,Adebayor i teraz właśnie skończyłem grać meczyk z Manu na wyjeździe 1;1 po bramce w 93' Gallasa
Mój skład:
W bramce stawiam na Fabiańskiego który z meczu na mecz broni coraz lepiej.W lecie zamierzam ściągnąć Llorisa jako zmiennika Fabiana
Obrona:Eboue,Gallas,Toure,Clichy - obrona spisuję się nieźle tylko ławka wąska
Pomoc:Hleb,Cesc,G.Silva,Montolivo - pomoc radzi sobie nieźle,zmuszony jestem do gry Walcottem na skrzydle w przypadku pauzy Hleba
Atak:Henry,Adebayor - w rezerwie Eduardo,Bendtner - po przyjściu Henry'ego w ataku coraz lepiej ...
Zakontraktowałem już Cecaresa za 6 mln
Mam nadzieje na budżet około 60 mln:
Villa ( 50 mln żąda Valencia
Lloris ( Nice'a go puści za około 10 mln ) - zostaje 0 mln
RvP ( po sezonie do Barcy za 22 mln ) - zostaje 22
Lehman za Freeco odchodzi
Almunia za około 4 chcę sprzedać i może znajdę jakieś środki na Silve
Co do wcześniejszej gry to grałem Realem Madryt ...
Do sezonu 2012
Skład:
Casillas / Lloris
Miguel Torres / Alves
Sergio Ramos / Zapata
Andrea Barzagli / Cecares
Marcelo / Clichy
Gago / Essien,De La Red
Ronaldo / Robben
Kaka / Diego,Granero
Quaresma / Sneijder,Drenthe
Robinho / Higuain
Villa / D.Moreno
Jak widać w składzie mam 5 wychowanków
Bramkarze spisują się znakomicie szczególnie Iker
Obrona - Młoda,utalentowana i znakomity, no może już nie taka młoda
Pomoc:Ronaldo,Quaresma,Kaka - nazwiska mówią same za siebie i grają znakomicie,może ściągne Nasriego albo Ceca chociaż nie potrzebni trochę
Atak:Robinho,Higuain,Villa,Moreno - bramkostrzelni zawodnicy,Villa - 5 król strzelców PD,Higuain,Robinho,Moreno po 20 bramek w sezonie(wszystkie rozgrywki)