AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 18 maja 2008, 23:30

Nie ogladałem zbyt wiele Barcelony w tym sezonie i nie bardzo wiem w czym tkwia wasze problemy, ale trudno w sytuacji gdy wszyscy po kolei zawodza aby jedyny Zambrotta był suwerenem przez cały sezon. Przyczyny leżą głebiej. Dla mnie Gianluca to potencjalnie scisła czołówka bocznych obrońców (dodatkowo mogacy grac na obu flankach) i gdyby to ode mnie zależało to łatwo bym się go nie pozbywał. No, ale fakt. Sezon słaby - trzeba coś zmienić.

No, ale zeby miało to co wspolnego z Milanem. To będzie duże wzmocnienie dla was jeśli dojdzie do skutku. Dlatego wole go w Barcie.
Trzeba będzie zdetronizować Inter za rok, nie Babel ?
Na tym to polega. Próbujcie. Ale... zdrowa obrona, pomocnik łaczący defensywe z ofensywa, atak Balotelli - Ibra, brak kontuzji i nawet Mancini nie bedzie w stanie zepsuć 17 scudetto. I co? Po nastęnym sezonie równamy się w ilości tytułów Mistrza Italii :D
Mentor pisze:(bo zakupimy kogoś innego - nie napiszę kogo, aby nie zapeszyć Razz ).
Pewnie chodzi Ci o tego obrońce słabszego od Maicona, o którego po alkoholu jestem w stanie rozpocząć III wojne światowa. Jak trafi na Camp Nou to trzeba bedzie odkopac topor wojenny.

Wróć do „Włochy”