AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 18 maja 2008, 23:55

Babel pisze:Nie ogladałem zbyt wiele Barcelony w tym sezonie i nie bardzo wiem w czym tkwia wasze problemy
W czym tkwią problemy? We wszystkim albo prawie wszystkim. Może łatwiej byłoby odpowiedzieć na pytanie w czym/z czym problemów nie ma... a może jednak to też byłoby trudne? :/

Babel pisze:trudno w sytuacji gdy wszyscy po kolei zawodza aby jedyny Zambrotta był suwerenem przez cały sezon. Przyczyny leżą głebiej.
Oczywista sprawa. Nikt nie robi z Zambro kozła ofiarnego czy coś w tym stylu. Gra po prostu za słabo jak na swoje umiejętności i tyle.
Babel pisze:Dla mnie Gianluca to potencjalnie scisła czołówka bocznych obrońców (dodatkowo mogacy grac na obu flankach)
Dla mnie również, ale tak to już jest, że nie wszystkim piłkarzom zmiana ligi wychodzi bezproblemowo. Zambro wróci do Włoch i tam znowu będzie grał bardzo dobrze. Przynajmniej tak mi się wydaje.

Ja bym się nie pozbywał Włocha jeżeli nie uda się wyrwać kogoś bardzo dobrego na jego miejsce.
Babel pisze:Pewnie chodzi Ci o tego obrońce słabszego od Maicona, o którego po alkoholu jestem w stanie rozpocząć III wojne światowa. Jak trafi na Camp Nou to trzeba bedzie odkopac topor wojenny.
Obrazek

Żeby nie było OT to zapytam i to wprost: bierzecie w końcu tego Dinho czy e tam?

Wróć do „Włochy”