Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
el Crack
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: el Crack » 19 maja 2008, 13:58

peepe pisze:Ciekawe, wczoraj pisano ze Caceres jest juz praktycznie graczem Realu, teraz Garay. Schuster pewnie nie chce oddac DLReda za Urugwajczyka i dlatego priorytetem stal sie Garay. Chyba ze wezma za gotowke ich obu, z tym ze Garaya od sezonu 2009/10 a Caceresa juz teraz Think
Jak mówiłem nie miałbym nic przeciwko zakontraktowaniu tego zawodnika, który znajduje się bodajże na 16 miejscu w odbiorach piłki (na 3 i 4 bodajże Ramos z Alvesem), a tam jeszcze jest trochę bramkarzy. Jeśli będzie kosztował <8mln czemu nie? Wypożyczy sięgo gdzieś i niech się ogrywa, aktualnie ten zawodnik jest za młody i ma za mało doświadczenia, aby chociaż był rezerwowym w Realu Madryt, na tak newralgicznej pozycji stopera czy chociażby lewego obrońcy. A wymiana za DLR? Nigdy w życiu, chce zobaczyć tego zawodnika w Realu Madryt i życzę mu udanego EURO
peepe pisze:Salgado powiedzial ze jeszcze go zobaczymy na SB. Mam nadzieje ze jako gracza innej druzyny Wink
Mógłby już odejść :? . Jednak z faktu, że jest trzecim kapitanem to zarząd nie chcę od tak się z nim pożegnać, jednak nie wiem czy Salgado nie widzi, że już jest po prostu za słaby na Real Madryt? Potrzeba nam zmiennika dla Ramosa i obrona będzie kompletna, no jeszcze o tym Vargasie można pomyśleć, jeśli jest taki oh i ah w obronie i ofensywie.

PS. Prezydent potwierdza http://www.marca.com/edicion/marca/futb ... 25036.html . Czyli już na pewno Garay u nas!!!

Wróć do „Hiszpania”