Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post autor: Cris7 » 20 maja 2008, 20:55

Może to nienajlepszy moment na pisanie o transferach, ale jak już zarzuciliście tematem to też się wypowiem. Strasznie szkoda Bosingwy, co do którego początkowo miałem spore wątpliwości, bo też rzadko miałem okazję go oglądać, ale zaimponował mi w meczach reprezentacji. Naprawdę niezły obrońca. Ale przechwyciła go Chelsea. Nie pierwszy już raz(Robben,Essien)

Należy rozglądać się za innymi kandydaturami. Alves zdecydowanie nie. Wiem, że jestem uparty, ale taka gwiazda zupełnie mi nie pasuje do United. Pojawiła się opcja z Miguelem, którym już kiedyś byliśmy zainteresowani, ale on chyba często się łamię i nawet nie wiem jaki miał ten zeszły sezon. Ewentualnie ciekawy jest też Rafinha z Schalke. Na rynku angielskim jest ciężko o naprawdę dobrego prawego defensora, a po drugie mógłby być naprawdę drogi.

Z tym Pograbnyakiem to nawet ciekawie wymyśliłeś. Rzeczywiście chłopak imponuje skutecznością, ale nie tylko. To po prostu dobry napastnik. A co będzie z Hunterem to zobaczymy. Już na jego temat sporo razy pisałem, więc nie chce mi się powtarzać.

Wróć do „Anglia”