Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post autor: Rossi » 21 maja 2008, 12:59

Jarzinho pisze:Evra naprawde jest taki dobry, nie dostrzegłem tego ogladajac go przeciwko Barcelonie, naprawde. Biegac od jednego pola karnego drugiego kazdy potrafi, ale zeby byl z tego pozytek juz nie.
Ja dostrzegam jego klase od dobrych 2 lat :roll: W chwili obecnej nawet nie mozna stawiac Evre na jedej polce z Abidalem.
Mozesz mnie zarzucic tysiacami statystyk, ktorych Evra nie ma dobrych ale ogladam go co tydzien od 2 lat i wiem ze Patrice to klasa sama w sobie. Gracz idealny dla United :)

Nasri...powiem szczerze ze bardziej spodziewalem sie Ben Arfy w Arsenalu i on mi jakos bardziej pasuje do Kanonierow :) Ale pewnie Nasri tez bedzie dobrym wzomocnieniem, zobaczym jak sobie poradzi na skrzydle bo watpie aby gral w srodku razem z Cescem.

Moze Wenger planuje jakies zmiany w taktyce? Przejscie na 2 ofensywnych pomocnikow plus rzeznik :P Zobaczymy...

Ciekawostka. Po ME U17 w 2004 gdzie Francja zdobyla tytul przepowidalem wielkie kariery zawodnikom z tamtej grupy: Ben Arfa, Menez, Benzema, Nasri jak widac obcnie ze 100 mln sa razem warci :P

Wróć do „Anglia”