Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post autor: Jarzinho » 21 maja 2008, 14:57

Moim zdaniem zarówno Evra jak i Gael są lepsi od Abidala.
Rossi pisze:Ja dostrzegam jego klase od dobrych 2 lat W chwili obecnej nawet nie mozna stawiac Evre na jedej polce z Abidalem.
Mozesz mnie zarzucic tysiacami statystyk, ktorych Evra nie ma dobrych ale ogladam go co tydzien od 2 lat i wiem ze Patrice to klasa sama w sobie. Gracz idealny dla United

Pewnie gdyby Domenech przeczytał wasze argumenty zaraz postawilby na Evre i Gaela, mzoe graliby po 45 minut. :P Lepiej by było np. napisac - jest lepszy bo gra w Arsenalu badz MU. To przynajmniej mialoby jakis sens a przynajmniej nie byłoby tak śmieszne. Dobry bo dobry.
Wiem jaki abidal mial sezon w Barcelonie, słaby pod kazdym wzgledem. Jednak ja potrafie oddzielic reprezentacje od klubu, a tam od 3 lat nie ma zastrzezen do gry Erica. Gael popelnial dziecinne bledy w waznych spotkaniach, moze kluczowych, o Evrze mam swoje zdanie fajnie biega, tylko ofensywny boczny obronca to dla mnie Alves- bramki czy asysty, nie puste przebiegi. Nie bede pisal jak gra Francja, ale widzieliscie tam tak mocno nastawionych na ofensywe bocznych obroncow, to tak jakby Aragonesowi wciskano skrzydlowych.

Wróć do „Anglia”