FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 21 maja 2008, 19:07

vakabayashi pisze:ja tylko uważam za śmieszą "podniętę" Alvesem jaką niektórzy uprawniąją jakoby on miał zbawic Barcę
Syp nickami. Będę rozliczał.
kon2r pisze:statystyki to nie wszystko ale on w ogóle nie przydawał sie druzynie samolubne rajdy na sile zakonczone strzalem
Jak Quaresma i Ronaldo. Z nich 'coś' wyrosło. Z Gio nie wyrośnie? :(
kon2r pisze:ja naliczylem 9
Wymień :]
Berik pisze:Eto'o(zakladam,ze zostanie)
Oby :pray: Obawiam się jednak najgorszego...
Bask pisze:Alves w tym słabym sezonie:

- jest 3 pod względem odbiorów w La Liga
- ma 12 asyst(trzecie miejsce w La Liga)
- jest 2 pod względem celnych podań(za Xavim)
Słabiak [']
el Crack pisze:Na jakiej pozycji i w jakiej 11 roku, przez kogo wybieranej.
Na pozycji bramkarza w jedenastce najlepszych Alweszóf Świata wybieranej przeze mnie. Wyróżnienie bardziej prestiżowe niż Złota Piłka.
klopx pisze:Oglądając pare spotkań Benemy nie raz widziałem go schodzącego z lewej strony i bardzo ładnie mu to wychodziło... Henry się przystosował (prawie:P) to i Karim możeWink Pozatym wymiana pozycji z Titim podczas meczu może jedynie wprowadzić drobny element zaskoczenia a tym samym spowodować wyrośnięcie pare siwych włosków obrońcom przeciwnika
Tyle tylko, że nie chodzi o to, aby piłkarza przestawiać tylko wystawiać tam gdzie gra najlepiej. Karim ma wszelkie predyspozycje do tego, aby stać się wielkim napastnikiem. Środkowym napastnikiem. Łowcą bramek.
Bienias pisze:Statystycznie Saviola jest lepszy od wielu pikarzy Barcelonyz ataku no i co z tego? Strasznie nie lubie jak ktos podbiera sie statystykami a szczegolnie clowiek ktory uwaza Inieste za slabiaka i goscia do wyrzucenia z klubu.
Te statystyki miały pokazać tylko i wyłącznie to jak trudne są początki.
Bienias pisze:clowiek ktory uwaza Inieste za slabiaka i goscia do wyrzucenia z klubu.
Sobi tak uważa? :lol: I tak nie uwierzę...
Bienias pisze:o ile za Zambo dostaniemy 15.
Bardzo śmieszne. Zdziwię się mocno jeżeli dostanie więcej niż 10 mln.

Odnośnie ankiety to czekam na propozycje. Może nawet mi wpadnie coś do głowy, ale nie liczcie na to za bardzo :lol:

Wróć do „Hiszpania”