Roger w reprezentacji

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 22 maja 2008, 22:52

piwus pisze:A co nowego chciałem napisać? W mediach najnowszą tendencją jest robienie z Rogera największej gwiazdy. Nie Smolarek, Żurawski, Krzynówek, Boruc, czy Błaszczykowski. Roger Guerreiro Superstar. Roger mówi: pokonamy Niemców, Roger mówi dzień dobry, Roger lubi się z Jackiem Bąkiem, Roger biegał jak grał w dziadka.
Bo jego osoba w kadrze wzbudza duże emocje. Ale o innych też piszą, 'Matusiak w rowie ... ' , Żewłakow, Bąk, Żurawski, Dudka o szansach na Euro. O meczu z Niemcami.
Też chyba nie jest tak, jak franz pisze, że robi się z niego gwiazdę pomimo, że meczu nie zagrał. Pisze się o nim, bo wzbudza emocje. Poza tym Krzynówek i Błaszczykowski chyba dopiero dotarli na zgrupowanie ;)
piwus pisze:Zwolennik #1
- Roger to Polak, bo to prawnie potwierdzone
- jak nie chcesz Rogera toś rasista, nazista, narodowiec i syn Giertycha
- wyjdźmy ze swoich lepianek z łajna, wszyscy cywilizowani tak robią
- liczy się tylko wynik sportowy, zasady są dla nazistów
- nie ma Polsce zawodnika z takimi umiejętnościami ofensywnymi, więc Roger powinien jechać ma Euro
- jak strzeli bramkę Niemcom to nikogo nie będzie obchodzić kim jest haha
- no i najnowsze: wy debile, wy kibole
Po części się zgadza, ale też są inne głosy. Roger mi np. nie przeszkadza w ogóle. Nie skakałem z radości jak mu Prezydent dawał teczkę, ale będę kibicował Polsce z nim w składzie i nie będę na niego krzywo patrzał, bo nie jest godzien nosić koszulki z Orzełkiem na piersi.
Nie wszyscy, którym Roger nie przeszkadza w kadrze [ale nie koniecznie są jego wielkimi fanami] uważają jego przeciwników za rasistów, nazistów, debili, czy Bóg wie kogo jeszcze.

Wróć do „Polska”