Spadkowicze OE - sezonu 2007/08

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 23 maja 2008, 16:27

cloner pisze:Franz: albo zaczniesz myslec, albo nadal bedziesz żyć w odrealnionym swiecie.
Dobra słuchaj cloner, odpowiem Ci choć z doświadczenia wiem, że polemika z Tobą nie ma większego sensu.

To wbrew pozorom nie była żadna napinka w strone Twojego klubu. Po prostu denerwuje mnie to, że w OE grają zespoły, które powinny pokornie siedzieć w II lidzę i dostać się do "elity" (bo jak na razie to nie jest prawdziwa elita), dopiero aż bez ustępstw spełnią absolutnie wszytskie wymogi.

Do tych klubów zaliczam Polonie Bytom. Cały sezon spędziliści w OE mieliście kupę czasu aby ten marny daszek zrobić, a tymczasem w Bytomiu przyznają "że nie ma większych szans, aby budowa dachu na stadionie zakończyła się przed początkiem ligi." To jest po prostu smieszne. Jeśli na prawdę chcemy podnieść poziom ligi to nie powinny w niej grać takie klub jak Polonia czy Zagłębie Sosnowiec (pamiętasz ten mecz "na wodzie" z Wisłą Kraków - to był skandal, który nie powinnien mieć miejsca w II lidze a co dopiero w I) Te granie spotkań w Wodzislawiu/Zabrzu to po prostu jakiś absurd. Wiem, nie wszyscy są bogaci i pieniądze nie są najważniejsze, chodzi o ide sportu, ale jak chcemy osiągnąc poziom choćby sredniej europejskiej to takie praktyki musimy ukrucić.
cloner pisze:PS: te Twoje prowokacje dot. bledow są dosyc marne, raz popelniasz okropny blad, ja Ci go poprawiam, a pozniej celowo popelniasz nastepne udajac, ze wszystko jest okey.
Po prostu lubie Cie denerwować, oglądac Twoje reakcje. Wybacz cloner to co powiem, ale nie traktuje Ciebie jako kogoś poważnego, raczej tak jak większość za forumową zabawkę/błazna taki już Twój los na pilka.pl i przeciez wiesz, że sam się do tego przyczyniłeś.

Z mojej strony to wszystko... i chyba wszystko jasne.

Wróć do „Polska”