To dopisałem.MENDEZ pisze:Oczywiście jak by dostali obywatelstwo (co nie wydaje mi się trudne ale wątpie też by je chcieli - nie mniej to przykład)
Tyle napisalismy RÓWNOLEGLE o 12:34 - nie widzialem Twojego posta na litość Boskąfieldy pisze:MENDEZ napisał:
A jeśli uważacie, że to Polak to sie pytam czy Boruc to Szkot, a Kuszczak to Anglik i Niemiec?
uh uh .. I’m convinced
widzę, że coraz lepsze przykłady
A to napisałeś o 13:17fieldy pisze:Co do Boruca, czy Kuszczaka - z tego co wiem, są oni Polakami i nie mają innego obywatelstwa [może się mylę ? ]
Tak.. ALE i tu poczytaj uważnie - post o 13:17 się o to pyta - na co ja odpowiedziałem, że napisalem o 12:34- dopisałem w razie czego - po prostu uzupełniłem i zwykły przypadek, że ty napisaleś KILKA sekund wcześniej.fieldy pisze: nie rozśmieszaj mnie. Fragment o tym, że jakby dostali obywatelstwo dodałeś już po tym jak ja napisałem swojego posta. Dlatego też masz godzinę edycji wpisaną w poście na dole.
Mam nadzięję, ze rozumiesz. Domyślam się, ze nie zobaczyłeś mojej edycji WCZEŚCIEJ i spoko. Ale nie wmawiaj mi, że dopisałem to po to aby w taki a nie inny sposób Ci odpisać na post o 13:17
Mi nie chodzi o moją wypowiedź z 13:17, w poprzednim poście też pisałem o Kuszczaku i Borucu i o tym cały czas piszę. A tej edycji z 12:34 rzeczywiście nie widziałem, dlatego później o tym pisałem. // fieldy
edit:
MENDEZ pisze:Oczywiście jak by dostali obywatelstwo (co nie wydaje mi się trudne ale wątpie też by je chcieli - nie mniej to przykład)
Nie myliszs się, ja też... powtarzam - czytaj całość.
I spokojnie
Ja rozumiałem, że tu się zaczęły wonty o "specjalne dopisanie" -post później o tym napisałeś
Bo z 12:47 specjalnie nie miałbym celu i sensu nie było w "specjalnym dopisywaniu:fieldy pisze:MENDEZ napisał:
A jeśli uważacie, że to Polak to sie pytam czy Boruc to Szkot, a Kuszczak to Anglik i Niemiec?
uh uh .. I’m convinced
widzę, że coraz lepsze przykłady
MENDEZ pisze:Oczywiście jak by dostali obywatelstwo (co nie wydaje mi się trudne ale wątpie też by je chcieli - nie mniej to przykład)
świetnie, ale nie pisz 3 postów pod rząd. Masz opcje "zmień" // fieldy