Juventus cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post autor: maestro » 24 maja 2008, 21:31

10 pisze:a jego gry w pomocy w ogóle nie uwzględniłeś.
maestro pisze:Hasanowi natomiast należą się pochwały za mecz z Milanem ale ogólnie, jest to zapchajdziura idealna Wink Nie będę tu skrobał charakterystyki tego piłkarza, bo wiadomo, że jest on bardzo wszechstronny ale nie podobała mi się jego gra w obronie. Bardzo dużo walki włożył w ten sezon dla Juve i to na plus ale na bokach obrony grał słabo i podobnie jak Molinaro, zapędzał się do przodu ale nie nadążał w obronie. Dużo chętniej ogląda się go w pomocy i tutaj ocena dużo lepsza.
maestro pisze:Hasan w pomocy wypadał lepiej niż w obronie.
maestro pisze:Podkreśliłem przecież, że w pomocy radził sobie dużo lepiej niż w obronie.
Ile razy jeszcze mam to napisać?? Moja ocena 7/10 jest oceną za całokształt, bo za samą grę obronną byłaby jeszcze niższa. W takim też charakterze o nim pisałem. Umieściłem jego nazwisko i ocenę razem z obrońcami, bo wyraziłem swoją opinię o nim przy okazji pisania o obronie. Jeśli jego wszechstronność (umiejętność gry w pomocy i w obronie) oceniamy na +, to żeby być konsekwentnym, słabszą postawę w obronie należy ocenić na - nawet, jeśli było to tylko kilka spotkań. Tak właśnie zrobiłem. Mam wrażenie, że czepiasz się czegoś ale nie bardzo wiem czego... :roll:

Wróć do „Włochy”