FMy

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz
Reputacja: 0

Post autor: Fler » 26 maja 2008, 8:25

Ja wczoraj wróciłem do mojej gry Newcastle (Przerwa cos około miesiaca) i musze powiedziec ze znowu Fm mnie wciaga ta gra jest poprostu magiczna a wiec w Lidze jestem 5 póki co ale do 2 zespołu w tabeli mam strate dwóch punktów wiec to nie duzo a w dodatku w ostatniej kolejce(To nie koniec sezonu :P Gdyz mam dopiero chyba jak dobrze mówie 26 czy 25 kolejke) pokonałem wicelidera Manu u siebie 2-0 :D Dwie bramki niezawodnego Owena ogólnie to atak mam nieziemski Owen-Martins najlepsze kluby Europy sie o nich bija w styczniowym okienku transferowym miałem dosc duzo ofert za nich ale wszystkie odrzuciłem :P Wkoncu na tych graczach opieram swoja gre :wink: A kto przyszedł do mnie w styczniu to 23-letni francuski srodkowy obronca Sami z Amiens za 1,4 mln Euro oraz po dwutygodniowych negocjacjach Za 15 mln Euro bramkarz Celticu Glasgow Artur Boruc dziadzy nie chcieli go puscic a kto odszedł to tak bramkarz z rezerw Crul cz jakos mu tak mlody holender poszedl na wypozyczenie Do Cardif ,równierz na wypozyczenie poszedł Car a mianowicie do Hibernianu sprzedałem Ameobiego za 1,5 mln Euro do Derby oraz Faye poszedł za 1 mln Euro(był mi nie potrzebny) do Valladoid i jeszcze odszedl Given do Blacburn za 5 mln Euro w Pucharze Angli dalej gram a w Pucharze Ligi Angielskiej jestem z Finale i zagram w nim z Manu :)

Wróć do „Hyde Park”