AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 727

Post autor: mete » 26 maja 2008, 18:41

jezeli Eto'o mialby kosztowac 40 mln to ten transfer na czysto kosztowalby nas jakies 22mln wiec nie tak zle.10 dodajemy ze sprzedazy Oliveiry i 8 z Gilardino(jezeli to prawda ze Viola daje 14 to z tego jeszcze 6 na Marco) i zachowujemy taka sama liczbe napastnikow. Eto'o jest nam potrzebny mowi o tym wprost Ancelotii. takich napastnikow jak Samuel nie ma duzo na rynku i nie wydaje sie zeby nadazyla sie kolejna szansa na pozyskanie takiego napastnika.Galliani obiecal wielkiego napastnika i ma szanse jak nigdy..40 mln za Eto'o ktory ma dopiero 27 lat a Chelsea nam dala chyba 36 za Szewe 30 letniego.pora wykorzystac te pieniadze

hmm zmiennik dla Pirlo..Parma chyba spadla wiec jest szansa na transfer Cigariniego za Bonere nie dalismy wiele wiec tu tez by nie byly jakies gigantyczne pieniadze..choc Sanmarco tez by mogl byc

EDIT

co do Cigariniego to na jednym z portali Milanu pojawil sie wywiad z Pirlo.

na temat swojego nastepcy powiedzial tak:
Luca Cigarini z Parmy. Z przyjemnością patrzę na jego grę. Przypomina mnie posturą, ale także zachowaniem na boisku. Chyba się na mnie wzoruje, bo nawet rzuty wolne próbuje strzelać podobnie. Może być liderem reprezentacji na długie lata. Ma zadatki na wielkiego przywódcę
.

i powiedzial jeszcze ze moze odejsc z Milanu jezeli naplynie oferta z zagranicy:
W karierze zdobyłem praktycznie wszystko, oprócz mistrzostwa Europy. Jeśli się uda będę mógł powiedzieć z ręką na sercu, że przed trzydziestką osiągnąłem w futbolu maksimum. Kolejnym wyzwaniem będzie transfer za granicę. Jestem w Milanie już ponad 7 lat, więc jak się pojawi ciekawa propozycja to na pewno ją przemyślę.

Wróć do „Włochy”