Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: smitu » 04 lut 2005, 13:27

luk1208 pisze:smitu- coraz bardziej smieszą mnie te twoje wypowiedzi :P uważałem cie za normalnego kibica realu ale teraz zmieniam zdanie!!!
Myślisz ze jak napiszesz ile real zdobywał róznych tytułów to zabłyśniesz??? dla twojej świadomości lige mistrzów zdobywali 3 razy a puchar europy tylko do 66 roku!! dlaczegp tak duzo tytułów zdobywali w lat wtedy gdy rządził dyktator franco?????? wiesz wogóle kto to był?????? to był koles który zablokował transfer di stefanio do Barcelony!!!! i wiele innych transferów tez, miał wpływ na sedziow !!! dlatego nie osmieszaj sie tylko poczytaj sobie historie hiszpani w czasie gdy rzadził franco i co zrobił on dla realu zeby wygrywał!!!!!!!!! ale widoznie tego na stronkach realu nie piszą :P

transfer powrotny ronaldo, becksa, figo, laudrupa tez zablokowal ?!?!

i dla twojej swiadomosci jestem jak najbardziej normalnym fanem realu, doskonale znam historie, doskonale wiem kim byl general francesco franco i na czym opierala sie jego dyktatura, sorry ale puchar mistrzow to po prostu inaczej teraz liga mistrzow, myle sie ?? nie podoba ci sie puchar mistrzow ?? to powiedz mi kto wiecej razy wygral najsilniejsza lige swiata ?? jak jest liga hiszpanska bodajrze ?? :twisted: :twisted:

a i moja wiedza nie bierze sie tylko ze stronek realu ... :twisted: :twisted:

i jeszcze na koniec ciebie smiesza moje wypowiedzi trudno, mnie smiesza wasze w ktorych osmieszacie moj klub, oraz uwazacie barce za nie wiem jak wielka potege

i niby czym sie osmieszam ??

Wróć do „Hiszpania”