Berik pisze:Bo Carrick nie ma nazwiska. Bo Carrick nie gra w kadrze. Bo Carricka pracy nikt nie widzi.
A Haergraves ma nazwisko ?
Berik pisze:.Ale bez Michaela nie umiem sobie wyobrazic MU
Ja również, za to bez Owena owszem. Nigdy nie byłem zwolennikiem Haergravesa i nadal podtrzymuję moje zdanie. Wielu defensywnych pomocników odwala czarną robotę w środku pola bez zbędnych fajerwerków, przez co są pomijani przez sezonowców przy ustalaniu jedenastki marzeń.
Ja uważam, że po Keane właśnie Anglik odwala najczarniejszą robotę w United i to głównie dzięki jego interwencjom na panewce paliły akcje ofensywne rywali. Jestem bardzo zadowolony, że Szkot sięgnął po niego.
Może to zabrzmi zbyt optymistycznie, ale po kilku rajdach Andersona przeciętny zjadacz chleba mógłby powiedzieć " O, Ronaldinho w United ? ". I ja myślę, że jeśli Ferguson będzie dawał coraz więcej szans Brazylijczykowi w następnym sezonie, za dwa - trzy lata właśnie Anderson będzie na ustach kibiców na całym świecie.piotrcies pisze:Jeśli chodzi o Andersona, mi również zaimponował walecznością, ambicją. Widać, że chłopak szybko dojrzewa piłkarsko.
I po raz kolejny nasuwa się pytanie - czy Cristiano odejdzie z United ?
Marca pisała, ze Madryt oferuje mu kontrakt opiewający na 9,5 mln rocznie. The Sun podaje, że oprócz kontrakty dorzucają mu sportowy samochód za 100 tys, a United dostanie Robinho, Ramosa, Diarrę i 50 mln.