Ja zrobię coś innego:fieldy pisze:Dlaczego Pazdan ma polecieć ?
Dlaczego Pazdan ma nie polecieć na Euro, a zamiast tego wrócić do Zabrza.
Jestem masochistą/fanem Orange Ekstraklasy (Jak by ktoś nie wiedział to są zamiennie stosowane synonimy) Dokładnie obserwują ligę i widzę, że Pazdan jest słabszy od konkurentów w pomocy. Dudka, Garguła, Roger, Murawski, Majewski to wszystko są piłkarkę o klasę (albo nawet i o dwie) lepsi od Pazdana.
W pomocy moim zdaniem najsłabszy jest Pazdan i nie sądzę, że nawet taki ekspert jak Leo zrobi z niego w tak krótkim czasie piłkarza lepszego od jego rywali w formacji pomocy. Zresztą to tylko dywagacje i tak wszystko zależy od Leo i jego (miejmy nadzieje słusznej) koncepcji.
RealFan pisze:Nie oczekuje na Euro cudow
A ja kuwa oczekuje!
Polska – kraj cudów. Przecież w naszej zacnej historii tyle było cudownych zdarzeń. „Cud w Chorzowie” (Wygrana naszych piłkarzyków z potężną Portugalia ) „Cud nad Wisłą” (rozgromienie bolszewickiej hordy i obrona niepodległości) „Cud Donalda Tuska” (Wszystkim żyje się dostanie – boisko jest w każdej gminie, niskie podatki – wysokie pensje i druga Irlandia) a więc chyba są jakieś szanse na „Cud w Austrii i Szwajcarii”. Oby czekanie na ten cud, to nie była nasza jedyna nadzieja po meczu z Albanią i Danią, oby.
Polacy do boju!
PS: Szkoda, że nie ma żadnych Szwabów na forum, można by się ponapinać. No chyba, że Akarin będzie robił za Hansa.