Kuszczak jak dla mnie jest równym bramkarzem jak Boruc a nawet Fabian - choć nie wiem czemu taka podnieta z niego w TV skoro był 3 bramkarzem Arsenalu. Ale do rzeczy. Kuszczak ma mówic, ze nie chce byc 1 bramkarzem repry? To chyba lepiej, koleś ma ambicje. Ale wg Ciebie powinen powiedzieć: "Jadę na EURO aby być 2-3 bramkarzem jako turysta, mam gdzieś treningi bo i tak jestem rezerowy"Marcin87 pisze:Nie napiszę wiele ciepłych słów na temat rezerwowego bramkarza Manchesteru.Wczoraj błąd błędem poganiał.A to złe wybicie piłki toczącej sie w jego stronę WOLNO a to złe podanie.Jedną sytuacje wybronił wślizgiem.Deczko to za mało.
Ale jeszcze nie to mnie dziwi,martwi,śmieszy?
Zachowanie Kuszczaka.Wszędzie w wywiadach powtarza że chce być pierwszym bramkarzem Reprezentacji.Zuchwalstwo i buńczucznośc.czy jakoś tak
Jak na razie Artek Boruc jest 1 w naszej kadrze.I długo nim pozostanie.
Z Kuszczaka robi się polska Krystyna Ronaldo.Bez kitu
Boruc ostatnio w lidze szkockiej póścił kilka ładnych szmat - warto dodać, ze w tej "lidze" są trudne mecze TYLKO z Rengersami a "Artek" popełnia klopsy z Hibernianem!
Także trochę szacunku dla Tomka, który w MU zagrał w tym sezonie kilka bardzo dobrych spotkań a jego interwencja znów jest jedną z lepszych w Premiership. Ale ja Ci wybaczam, bo zaglądasz tylko na onet.pl i śmiejesz się z "śmiesznych" postów: "a kto pamięta bramkę z 4324metrów?"