Be-ze-du-ra. Amelia chce grać w Anglii lub Hiszpanii w sytuacji, gdy żaden z klubów top-four we Włoszech się po niego nie zgłosi. Na razie Inter, Roma, Milan i Juve go nie chcą, a tylko te kluby wymienił, więc tam pójdzie. Będę w szoku, jeśli pozostanie w Livorno, bo to zbyt dobry piłkarz. Bardzo chętnie widziałbym go w Milanie, ale chyba działacze są ślepi na rynek włoski.BartekTS pisze:Co do bramkarzy był chyba jeszcze temat Ameli w Milanie jednak jego agent szybko rozwiał te informacje poprostu Amelia chce zagrac w Anglii lub Hiszpanii.
Grimi sam powiedział, że chce zostać w Sportingu, zostanie prawdopodobnie sprzedany za podaną przez Ciebie cenę, Dortmund czy Bochum nie mają takich argumentów, jak Sporting.BartekTS pisze: Temat obronców - macie samych 'starochów' przepraszam za to określenie jednak młodych utalentowanych sprzedajecie jeśli takim jest lub był Grimi. Gościem który kopał u was bodajże w Sienie i waszej Primaverze interesują się dwa Niemieckie klubu Bochum i Dortmund a cena jaka Milan ponoc chce znów śmieszna 3,5mln 'ojro'.
I tak, jestem totalnym przeciwnikiem tego transferu, w przeciwieństwie do miażdżącej większości kibiców wypowiadających sięna jego temat oglądałem go w Portugalii w miarę możliwości, jakie dawał mi Polsat, i uważam, że to świetny piłkarz. Już teraz prezentuje taki poziom, że może rywalizować z Jankulovskim, nie wspominając o Favallim.
Ale działacze, jak zwykle, wiedzą lepiej. Po zeszłym sezonie zasłużył sobie na szansę, i coś czuję, że za parę lat będziemy chcieli go wykupić za paręnaście milionów, bo Leandro jest piłkarzem świetnym już teraz.