Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Piotr » 27 maja 2008, 22:43

Fieldy mam nadzieje ze odeslanie Garguły do domu nie przyszlo Leo do głowy bo to wg mnie to jedyny pilkarz ktory potrafi cos stworzyc w tej kadrze oprocz Kuby i Krzynowka. Ale znajac Leo i jego myśl taktyczną to i tak pewnie Garguła rozpocznie wszystko na rezerwie i nawet z Austriakami bedziemy grali super środkiem: Lewy(ktory potrafi cos zagrac wtedy gdy ma duuużo miejsca, a gdy jest ścisk to od razu sie gubi i wychodza takie kwiatki jak wtedy gdy gralismy z Anglikami, ale akurat on jest DMem wiec mozna to wybaczyc) oraz Dudka , ktory w obecnej dyspozycji dobrych zawodow nie rozegra. Tak więc mam nadizje ze jednak Garguła wskoczy do srodka bo nasza gra ofensywna to ostatnimi czasy(od meczu z Czechami włącznie)porazka. Poza tym wkurza mnie troche gadanie Szpaka, ze nie ma co sie przejmowac tymi meczami testowymi i ze przed mundialem w Niemczech ogralismy Chorwacje, a pozniej wiadomo jak było. TAK, tyle ze liczy sie wypracowanie jakiegos stylu, ktorego nie bylo 2 lata temu podczas szczesliwie wygranego meczu z Chorwacją i nie ma go dzis, no chyba ze naszym stylem jest asekuracyjne granie 2 def. pomocnikow i liczenie na to ze a noz widelec Krzyniu czy Kuba cos pociągną. Nie twierdze ze Leo jest slabym szkolenuiowcem bo jednak kadra jest poukladana i nie ma chaosu w grze ale mysle , ze powinnismy grac bardziej ofensywnie, odważniej a nie tak zeby zremisowac 2 mecze w grupie i pojechac do domu:/

Wróć do „Polska”