Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel » 28 maja 2008, 14:51

Mourinho tak, polityka skupowania Lampardów, Drogbów i innych za wielkie miliony przerabialismy juz kilka lat wstecz i powrót do niej zupełnie mi się nie podoba. Fakt to nie moje pieniadze uciekaja, ale Inter poza odswieżeniem myśli szkoleniowej, potrzebuje jedynie kosmetyki w drugiej linii, a nie rewolucji i wprowadzania ludzi Mourinho. To może mieć odwrotny skutek do zamierzonego. Niby Lampard to zawodnik wybitny, ale nie taki zawodnik jest nam potrzebny jesli chodzi styl. Drogba-Ibra nie widze tej pary na boisku razem. Obaj zbyt statyczni i jeśli chodzi o Drogbe od razu rzuca się idea długich piłek na niego :?. Tez inaczej wyobrażam sobie Inter. Deco, Hleb, Rosina, Montolivo ewentualnie Quaresma (choć niech Real buli tyle hajsu), tych piłkarzy widziałbym jako wzmocnienie składu. Srednio mi się podoba też pensja Mourinho, ale w sumie trzeba było się tego spodziewac. Podobnie jak z tym iz Jose sobie kogos zakupi, ale polityka jest prosta: polityka Maicones y Peles :P. Jedynie na playmakera mozna sypnać troche bilonu.

Na razie to spekulacje prasowe i niech tak Moratti zostanie przy obecnej polityce kupowania graczy.

Wróć do „Włochy”