Kamil232 pisze:Cały Ty...Słysząłeś o takim pojęciu i NA DOBRE I NA ZŁE? <sciana>
Slyszales o czyms takim jak metafora ? Czy jeszcze w szkole na zajeciach o tym nie miales ?
Kamil232 pisze:Nic nowego, u Ciebie jakby Ronaldo zagrał 2 mecze tragicznie to byś stwierdził, że trzeba go sprzedać, że już nic z niego nie będzie Laughing
n/c
Kamil232 pisze:To jakiś zart, ja rozumiem, że Brown Ci nie pasuję, bo był wypożyczany to się nie nadaje...albo, że nie jest kupiony za grube pieniądze. Ale w tym sezonie jak napisał Red85, Wes może miał jeden bardzo słaby występ z Boro. A wiekszość zdecydowanie na plus. I genialny mecz z Barca. W porównaniu do Giggsa to miał mnóstwo lepszych występów. Piszesz o jednym golu Giggsa, to ja napiszę o golu Browna z LFC jakże ważnym, czy kapitalnej asyscie w finale LM... Neutral
Nie twierdzę, że Wes to jakiś wymiatacz...ale w Polsce się utarało, że to ciniak bo kiedyś popełniał poważne klopsy(tak samo było z Rio) a to jest bardzo solidny zawodnik. Sprawdziłem i miał w tym sezonie 5 asyst, dla porównania Sagna 6 asyst...żeby znowu nie było nie twierdzę, że jest lepszy od Sagny, ale porównywanie go do jakiegoś psa/ogórka etd. Djourou czy jak to się piszę, to jak porównywanie tytułuów Mistrza Anglii Gerrarda do Giggsa.... I jakoś ten cienias gra na prawej obronie w Reprezentacji Angli
To MOJE zdanie , nie musisz sie z nim zgadzac, masz takie prawo. Ja swoje zdanie nt Browna juz powiedzialem. A co do asyst...
Kamil232 pisze:Jak dwa lata temu grał wyśmienicie co przyczyniło się do vicemistrza, to umiejetności były te? teraz rok stracony na kontuzje, a mówi się, że na dojście formy potrzebuje się tyle czasu ile się leczyło, to już umiejetności nie te? Daj ty człowieku zawodnikowi troche czasu....<sciana>
A czy kiedykolwiek powiedzialem ze Park mial zajebiste umiejetnosci ? Mnie osobiscie nigdy nie przekonywal, ale zawsze cenilem i nadal cenie w nim wole walki. Ja mu moge dac czas, ciekawe czy Fergie mu da
Kamil232 pisze::O:O:OTy proponujesz zeby na kogoś postawić i to jeszcze kogoś kto był wypożyczany :O Szkoda, tylko, że proponujesz typa który się zmarnował i nie mieścił się tam gdzie byl wypożyczony w tym roku...
:O:O:O:O:O:O szkoda ze nie wlaczyles sie do dyskusji jak kilka moich postow temu wytlumaczylem o co mi chodzi :O pewnie nie miales argumentow :O zadna nowosc w sumie :O no i szkoda ze czytasz wybiorczo moje wypowiedzi, to bys wiedzial ze cenie umiejetnosci tego gracza :O :O
Kolejna nieudana ironiaKamil232 pisze:Nie chce mi się cytować po kolei.... po prostu kupmy sobie drugą cała jedenastkę proponuje tak.
I tak juz nawiasem , offtopowo . Przykro mi ze w tym temacie jako jedyna osoba (narazie) zachowujesz sie jak typowy troll forumowy. Nie potrafisz dyskutowac , ciagle tylko ironizujesz i wysmiewasz. Najgorsze jest chyba to, ze myslisz ze to jest super extra pr0...Jesli masz tak dalej pisac to prosze nie cytuj moich postow i nie zmuszaj mnie do odpisywania