Koncerty i Imprezy godne polecenia :D

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post autor: franz » 29 maja 2008, 11:34

fidelus pisze:nasuwa mi sie takie pytanie..bo bylo kilka wersji...grali tak krotko(
Szczerze mówiąc nie wiem dlaczego grali tyle ile grali a nie więcej. Ja się nasyciłem tym co było, choć oczywiście dla mnie najlepiej by było jak by grali kilkanaście godzin, ale trzeba się cieszyć, że w ogóle na to zadupie świata, gdzie króluje technoszajas/disco-polo chłopaki z Pearl Jam przyjechali.

fidelus pisze:co do Radiohead..tez naiwnie wierzyliscie,ze zahacza o openera w tym roku??
Marzyć można pewnie, pewnie. Radiohead na opener - nie było żadnych szans. Ogólnie ubogo na tych festiwalach w tym roku jakoś, albo mi się wydaje. Open'er Festiwal [‘] Pierwszy dzień – zero. Drigiego dnia jedyny naprawdę dobry zespół to Interpol, no i może Sex Pistols tak samej ciekawości, żeby zobaczyć jak te stare dziady się trzymają (albo i nie trzymają) i jak grają na żywo. Atmosferę może popsuć jakiś Jay- Z, czyli murzyn z Ameryki, który robi rap – a więc jak to oni sami mówią „gówno”. Wypukałem go w google i okazało się, że robił „Umbrella” (parasolka olka olka) chyba więcej mówić nie trzeba.

Ogólnie to pod względem muzycznym bieda z tymi festiwalami w tym roku i niczego nie polecam. Ja planuje tradycyjnie tylko Woodstock i to nie ze względu na koncerty, ale powiedzmy atrakcje poza muzyczne. Może jeszcze Union of Rock, bo blisko i atmosfera pozytywna.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”