AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post autor: Wilmore » 30 maja 2008, 1:06

Chlopaczek pisze:Milan wznowil zainteresowanie Federico Marchettim.
Kim?
Wybacz, ale bramkarz z Serie B to kandydat na kolejnego Miśkiewicza, zostanie zapewne wypożyczony - według najnowszych doniesień mamy trzech bramkarz - Abbiatiego, Kalaca i Didę, a więc ten Włoch zostanie posłany gdzieś znów na loan.
misio pisze: jestes po prostu glupkiem jesli chodzi o pilke i nie zycze sobie bana za to stwiedzenie bo to po prostu fakt co udowodnilem,a jesli komus malo to mam kilkadziesiat innych przykladow jakim oslem jest ten czlowiek
Drugie konto clonera?
Nie karmić trolla!
Chlopaczek pisze: Nie wiem jak to wyglada teraz bo wszystko sie dosc szybko zmienia.Pare dni temu mowilo sie o wypozyczeniu.
Podobno dostali 50% + 7 milionów euro, a więc nie tyle, ile podaje prasa. I tak to dość drogo. Ale co do Di Gennaro nie mam żaden pewności, czy taka jest prawda - mam tylko nadzieję, że działacze nie upadli na głowę i go nie oddali definitywnie.
Czekam na kolejne doniesienia, mam nadzieję, że to koniec złych wiadomości, transferów z klubu, a początek wzmocnień.

Ah, byłbym zapomniał, oddaliśmy Cagliari definitywnie drugą połowę praw do karty Alessandro Matriego, co raczej nie jest złą decyzją, bo młody w Cagliari nic nie pokazał, a trochę grosza pewnie za niego dostaliśmy. A kiedyś pisano we Włoszech, że to taaaaki talent jest. :wink:

Wróć do „Włochy”