Śmiej się śmiej zobaczysz jednak, Twój śmiech urwie się jak hejnał!piwus pisze:Szokujący transfer. Mam nadzieje, że Wisła przejdzie do kontrofensywy i sprowadzi Jasia Wosia
Piotrek to bardzo doświadczony i klasowy zawodnik jest szybki niczym Inter City, a jego specyficzna aparycja przypominająca mutacje gargulca i jurnego byka sieje popłoch we wrogich szeregach. Będzie bardzo przydatny do straszenia niegrzecznych dzieci i na pewno wzmocni naszą drużynę Old Boy’s „Legia Champions”.
A tak serio to delikatnie mówiąc jestem prze-zajebiście wkurwiony. Czy ktoś mi wytłumaczy dlaczego, klub który podobno stawia na młodych utalentowanych, przyszłościowych zawodników ściąga 35 (?) letniego dziADA, który żadnej z wymienionych cech nie posiADA
(rym rozpaczy!). Po co on nam?! Będzie grał w ataku? No to chyba jakiś żart jak, to ma być nasze wzmocnienie w tej formacji nasz jedyny napastnik w 11 – to od razu można strzelić sobie w łeb. Może będzie grał w pomocy? I się pytam gdzie do kuwy nędzy? W pomocy każdy nasz pomocnik z pierwszego składu jest od niego o klasę lepszy. Ach już rozumiem! Po odejściu Rogera to Rocki będzie mózgiem drużyny tak to przecież jasne niczym słońce w nocy.
Zarząd kpi sobie z kibiców! To jest po prostu prowokacja!
Po raz pierwszy mówię „ITI spier…”
PS: Chyba nie muszę dodawać, że z wiadomych względów, mówiąc delikatnie (znowu mówię delikatnie a powinienem raczej rzucać mięsem ) nie będzie się on cieszył sympatią kibiców Legii.