Bo dla mnie oczywiste było że Milan rewolucji nie zrobi, a jak ją zrobi to tylko w stopniu jaki ich zadowala a inni uważają nie za rewolucję a korektę....
Taką juz mentalność i sposób prowadzenia polityki transferowej ma zarząd i właściciel Milanu i to się nie zmieni
Narazie moim zdaniem ruchy przeprowadzone przez Milan wyglądają dobrze, sprzedarz Gilardino za 15 mln to duży sukces, sprzedarz Olivieiry to dla mnie też dobry ruch, bo to gracz ligi Hiszpańskiej i w Serie A już sobie raz nie poradził, co mogło się powtórzyć, a co jak co ale Milan potrzebuje pewności w ataku. Wypożyczenie Gourcuffa to kolejny najlepszy możliwy pomysł, bo na sprzedaż tego gracza narazie jest za wcześnie, w Milanie na teraz przyszłości nie ma a w mocnym Bordeaux może sporo zyskać i pewnie będize się dobrze tam czuł.
Jedyny błąd to to że Llorisa Milan odpuścił, dziwne bo o ile z początku myślałem że to było zależne od tego czy odejdzie Dida, teraz wiemy że Dida najpewniej będzie 3 GK więc i przy Llorisie by mógł być a Abbiati przecierz klub by sobie znalazł...
Jesli chodzi o transfer Zambro to ja się go w JUVE nie spodziewam i raczej Stara Dama z Barcą negocjacji nie prowadzi, wiec możecie się targować