AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post autor: (L)oczkerson » 30 maja 2008, 18:14

gilardino11 a co dziwi cię to :?: :wink:
Bo dla mnie oczywiste było że Milan rewolucji nie zrobi, a jak ją zrobi to tylko w stopniu jaki ich zadowala a inni uważają nie za rewolucję a korektę....
Taką juz mentalność i sposób prowadzenia polityki transferowej ma zarząd i właściciel Milanu i to się nie zmieni :roll:
Narazie moim zdaniem ruchy przeprowadzone przez Milan wyglądają dobrze, sprzedarz Gilardino za 15 mln to duży sukces, sprzedarz Olivieiry to dla mnie też dobry ruch, bo to gracz ligi Hiszpańskiej i w Serie A już sobie raz nie poradził, co mogło się powtórzyć, a co jak co ale Milan potrzebuje pewności w ataku. Wypożyczenie Gourcuffa to kolejny najlepszy możliwy pomysł, bo na sprzedaż tego gracza narazie jest za wcześnie, w Milanie na teraz przyszłości nie ma a w mocnym Bordeaux może sporo zyskać i pewnie będize się dobrze tam czuł.
Jedyny błąd to to że Llorisa Milan odpuścił, dziwne bo o ile z początku myślałem że to było zależne od tego czy odejdzie Dida, teraz wiemy że Dida najpewniej będzie 3 GK więc i przy Llorisie by mógł być a Abbiati przecierz klub by sobie znalazł...
Jesli chodzi o transfer Zambro to ja się go w JUVE nie spodziewam i raczej Stara Dama z Barcą negocjacji nie prowadzi, wiec możecie się targować :lol: tyle tylko że przy takich negocjacjach szans na wyrwanie Eto'o Ade czy Drogby Milanu są minimalne, a może i jeszcze mniejsze bo sam transfer kogokolwiek z tej 3 do Milanu jest albo mało prawdopodobny (Drogba) albo wręcz prawie nierealny...

Wróć do „Włochy”