Polonia Bytom (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 31 maja 2008, 11:34

EnJoy's pisze:Ja nie rozumiem, wolisz żeby karali kluby za to że nie mają pieniędzy ?Większość z Was ma klapki na oczach bo w Waszych klubach są pieniądze i nie musicie się martwić czy jutro Wasz Klub będzie istniał.
Ja widzę, że Ty wolisz żeby w lidze grała umoczona Jagiellonia,Widzew (podejrzewam, że jesteś z któregoś z tych miast) czy KGHM.To tylko życzę wysokich emocji sportowych przychodząc na stadion.
Nie jestem zomowcem, nie jestem skorumpowany i nie jestem stary :wink: A mój klub (jeśli on się nie obrazi gdy tak o nim powiem bo wielkim jego kibicem nie jestem) podobnie jak Polonia klepie biedę, na dziś nie spełnia wymogów OE a też chcę aby nie grali ci którzy nie spełniają wymogów. No sorry ale jak napisałem wcześniej grając w rozgrywkach pzpnu godzimy się na wszystkie jego wymogi takie jak licencje. A te są po to aby podnosić poziom naszej ligi i byś nie musiał się wstydzić naszych stadionów, aby kluby były wypłacalne, podnosiły swój sportowy poziom i wszystkiego co z klubem związane. Nie spełniasz wymogów to tak jak w życiu na każdym kroku - odpadasz :twisted: A w piłce na każdym kroku masz wymogi - w każdej lidze, pucharach a gdy ich nie spełniasz szukasz sobie innego stadionu lub nie zostajesz dopuszczony do gry. Inaczej taki Znicz nie musiałby modernizować stadionów a ten jak w III lidze przypominałby stadion X-lecia tyle że w wersji mini gdzie ludzkie odchody czuć w wielu miejscach a ty stoisz podczas meczu bo aby mecz oglądać na siedząco siedziałbyś na gruzach :roll: A jak klepiesz biedę to albo szukasz sponsora, albo szkolisz piłkarzy i ich sprzedajesz.

Wróć do „Polska”