Inter Mediolan (zbiorczy)

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 » 31 maja 2008, 20:45

Wzmacnianie defensywy to głupota. Tym bardziej, że niedługo wraca Samuel, do tego Cordoba, Burdisso, Matrix, Chivu... po co więcej?
Mówiło się za to, że Maicon i Stanković myślą nad odejściem po zwolnieniu Manciniego. Mam nadzieję, że to wszystko nieprawda, bo nie chciałbym żeby odchodzili (przynajmniej Maicon, bo Deki powoli wyczerpuję mój limit zaufania dla niego).
Co do ewentualnych wzmocnień to na pewno pomocnicy. Żegnamy Solariego, Maniche'a, Cesara i przydałby się ktoś . Podoba mi się pomysł sprowadzenia jakiegoś "rzemieślinika" do środka i kogoś z nazwiskiem na skrzydło. Bardzo do gustu przypadła mi gra Inlera z Udinese i nie miałbym nic przeciwko gdyby faktycznie został zakupiony. Czuję, że po Euro jego cena może wzrosnąć i kilku dodatkowych nabywców może się na niego znaleźć Na skrzydło może Quaresma, Silva podobno lepiej radzi sobie w środku. Do tego to Hiszpan :? . Przypadki Mendiety, Farinosa i innych pokazują, że rzadko Hiszpanie radzą sobie w Italii, dlatego może lepszym pomysłem byłby Rossina :P . Zobaczymy co z tego będzie.
Mam jednak nadzieję, że Mou po przyjściu nie będzie sprowadzał swoich ludzi, tj. Lampard, Drogba, Carvalho, ewentualnie cieszyłbym się z Deco lub Essiena. :?
ak informuje Tuttosport Jose Mourinho (fot), który wciąż nie jest oficjalnie trenerem Interu Mediolan, miał powiedzieć prezydentowi tego klubu Massimo Morattiemu, żeby sprzedał Zlatana Ibrahimovica, bo nie jest on przewidziany w planach Portugalczyka na budowanie drużyny.
plota :?

Wróć do „Włochy”