Prawo jazdy

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek » 01 cze 2008, 7:43

Yukasz pisze:Ja jak widzę niektórych małolatów i ich popisy

A ja jak widzę babcie albo dziadków z przyklejonymi do przedniej szyby głowami, którzy nie przekraczając dozwolonej prędkości jadą sobie dwoma pasami na raz, to szlag mnie trafia.
Ja bym badania psychologiczne robił właśnie im ( no i tym " gówniarzom " też :D ). Dużo jeżdżę po polskich drogach, od czterech lat mam prawo jazdy, od trzech robię co miesiąc kilka tysięcy kilometrów ( taka praca przedstawiciela handlowego ) i powiem szczerze, że widziałem więcej wypadków z udziałem staruszków niż młodych ludzi.
Ostatnim razem wychodziłem z siłowni w Jeleniej Górze, kiedy usłyszałem pisk, krzyk i huk. Pierwszy raz w życiu ( i mam nadzieję ostatni ) zobaczyłem jak auto zabija pieszego ... i to na pasach. Kierowca nie zwolnił ... a był to tak na oko siedemdziesięcioletni staruszek, który tłumaczył się, że nie widział dziewczyny. Tragedia :cry:
Według mnie ludziom po sześćdziesiątce powinno się robić co pół roku badania na wzrok, słuch i refleks. Jeśli ich nie przejdą, prawo jazdy powinno być odebrane.

Wróć do „Hyde Park”