Reprezentacja Niemiec (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post autor: Akarin » 01 cze 2008, 13:47

A Klose gra dobrze ?
lepiej od reszty :wink: zresztą Klose ma pewne miejsce w składzie :wink:
czeher pisze:Ballack i dlugo dlugo nic, to co zagral do Podolskiego (niby ta pol sytuacja LOL)) majstersztyk
nie o tą mi chodziło. A o tej o której Ty mówisz to faktycznie zapomniałem. Mógł wtedy (musiał) podać do Gomeza i byłaby bramka a tak spieprzył i nawet rogu nie było.
czeher pisze:a Tobie chyba ladnie slonko przygrzalo
nie, mam sie dobrze. Wymień mi kto był lepszy od Schweiniego (z podstawowego składu) :wink: Wg mnie Frings zagrał przecietnie, Schweiniego oceniłem na podstawie dwóch ostatnich meczy :wink: W tym meczu zagrał przeciętnie, troche za dużo do tyłu podawał i zaliczył parę głupich strat.
czeher pisze:srodek obrony zenada, mecz z Polska moze byc strasznie nudny, 2lata temu Niemcy wydawali sie duzo mocneijsi wg mnie moga miec neizle klopoty a juz napewno w moich oczach nie sa faworytem turnieju
cóż o środek obrony to się akurat Niemcy martwic muszą, bo forma Metzeldera nie prezentuje się dobrze. Widać po nim, że długo nie grał. Ale raczej ma pewne miejsce w składzie.
czeher pisze:ACHTUNG - niemcy nie wyjda z grupy i przedluza passa meczow bez win na EURO Razz
zobaczymy :P

Co do składu na mecz z Polską to prawie wszystko jasne. Poza paroma rzeczami. Chodzi głownie o to, kto zagra na prawej pomocy. Nie zdziwię sie jak będzie to Schweini a na lewej będzie szalał Podolski. W ataku wtedy zobaczymy Gomeza i Klose. To jest jeden wariant. Drugi wariant to Schweini na lewej Fritz/Odonkor na prawej i Lukas z Miro na ataku.

Wróć do „Niemcy”