AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 731

Post autor: mete » 01 cze 2008, 14:57

bramka i środek pomocy rzekomo już załatwione, na bokach obrony Galliani mówił też tylko o Zambrotcie, więc obawiam się przyjścia tylko napastnika i odtrąbienia wszem i wobec udanego mercato.
bramka to moze byc narazie tymczasowe.nie wiadomo jak bedzie z Dida i Abiattim moze odejda...pomoc to narazie chyba ta defensywna zalatwiona przydalby sie jakis ofensywny pomocnik taki co w razie czego odciazy Kake lub Seedorfa..odszedl Gourcuff to mysle ze mogli by nad kims pomyslec...moze Leonardo kogs znajdzie a jak nie to najlepiej wlocha
Ewo - miałaś rację, faktycznie Sammarco zostaje w Genoi. Więc jednak zarząd upadł na głowę i utrzymuje w składzie Brocchiego z Emersonem, mając świetnego Sammarco w obwodzie. Rolling Eyes
w wywiadzie Galliani powiedzial ze obaj dostali wolna reke w poszukiwaniu klubow(ale czy uda sie im znalesc) i jezeli odejda to przyjdzie ktos na ich miejsce...wiec nie rozumiem po co Sanmarco idzie w odstawke.jest wychowankiem wiec powinien przyjsc za Brocchiego..caly sezon trabili ze chca go spowrotem a teraz co??chyba ze upoluja Cigariniego

Milan zainwestował w Zambrottę, a Vargasa odda Violi i obejdziemy się smakiem. Rolling Eyes Żenujące, ale cóż. Galliani.
Galliani powiedzial ze Zambrotta trafil do Milanu z 10 letnim opoznieniem wiec moze Vargas tez trafi kiedys do Milanu...szkoda ze wiekszosc pilkarzy trafia do Milanu z "opoznieniem"

Mamy na bokach czterech zawodników - Favalliego nie liczę. Naprawdę to wystarczy. Poprzednio Cafu i Serginho byli przydatni o tyle, że Serginho był często kontuzjowany, Bonera był na OŚ. A teraz Bonera powinien zostać OP razem z Oddo, a na drugim skrzydle Jankul z Zambrottą. To naprawdę sporo.
wiec i tak nam jest potrzebny jeden obronca..srodkowy jezeli Bonera przechodzi na skrzydlo lub boczny jezeli Bonera zostaje srodku...nie mozemy zostac z Maldinim jako jedynym rezerwowym na srodek

ZApata jest bardzo dobry, ale jest też bez paszportu UE - zanim nie ściągniemy napastnika działacze raczej wstrzymują się z transferami ludzi non-UE, a wypadałoby kogoś w tym roku z takim paszportem ściągnąć.
z napastnikow ktorymi sie ponoc interesujemy to chyba wszyscy maja paszport UE ale nie jestem na 100 % pewny...dla mnie Zapata jest najlepszym rozwiazaniem na obrone.mlody bedzie coraz lepszy zagral juz kilka sezonow w Seria A a pomocnika bez paszportu mysle ze udaloby sie jakiegos kupic

apropo graczy z UE to chyba nie dawno obilo sie mi o uszy ze wloska federacja chce zwiekszyc mozliwosc do kupienia 2 graczy z poza UE aleco z tego wyszlo to nie wiem

Wróć do „Włochy”