moglbys napisac jaka taktyka gralby Milan majac w skladzie jedengo skrzydlowego??Malouda (Chelsea)
zapowiada sie na swietnego obronce.widzialem mecze Wlochow w Tulonie i zrobil na mnie wrazenie.ciekawe ile by Lazio zazyczylo sobie za niegoDe Silvestri (Lazio)
prosilbym o jeden agrument dlaczego Digao zostaje a nie ma w twojej kadrze Kaladze.Maldini nie bedzie podstawowym pilkarzem bo nie wytrzyma calego sezonu3. Maldini
13. Nesta
5. Bonera
44. Oddo
24. Digao
19. Zambrotta
2. De Silvestri
9. Inzaghi
43. Paloschi
94. Willy
11. Eto'o
18. Boriello
17. Di Natale
6 napastnikow to za duzo a dotego nie wiem czego nie wpisales tu Pato co daje nam 7.Willy napewno nie bedzie w kadrze Paloschii oby zostal wyporzyczony..Di Natale to swietny pilkarz ale nam jest potrzebny ktos jednak jeszcze lepszy od niego..ma juz swoje lata wiem Drogba starszy ale jednak Drogba jest lepszy od Di Natale
wydaje mi sie ze w granicach 12 mln to w sam raz..nie wiem ile kosztowal Barzagli ale chyba byl tanszy ale Galliani nie skorzystalFajnie, tylko Zapata będzie kosztował krocie, a to się gryzie z naszym pomysłem stworzenia zespołu jak najmniejszym kosztem.
Simic!
Jeśli już nie Barzagli, to musi zostać Chorwat.
Simic chyba odejdzie dostal oferte bodajze z Fenerbache.jezeli tak sie stanie i Bonera zostanie przesuniety na skrzydlo to zostaje nam Maldini Kaladze i Nesta co jest za malo...przydaloby sie wtedy 2 bo wiadomo ze za rok Paolo pewnie skonCZY kariere...ja bym stawial na Marzorattiego plus jeszcze kogos moze Zapata