Inter Mediolan (zbiorczy)

TS borys IFC
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 80

Post autor: TS borys IFC » 02 cze 2008, 18:31

Martin Pellegrino ignoruj tego frustrata. on to pisze w kazdym zdaniu po to tylko aby ktos wreszcie zwrocil na niego uwage. nie ma sensu, smieszny czlowiek, nie zasluguje na nasza uwage.

co do zatrudnienia jose to oczywiscie bardzo sie ciesze bo to komfort psychiczny miec kogos takiego na lawce. bedzie zapewne o wiele lepiej i latwiej niz z mancio. ciekaw jestem, jak wszyscy, roszad w skladzie, bo te jak wiemy sa [potrzebne szczegolnie w drugiej linii. mam jednak nadzieje ze nie zostana ruszone pozycje ktore sa obsadzone. przydalby sie tez jakis wloch no i chetnie widzialbym jakiegos wychowanka wlaczonego do kadry (choc o to z JM pewnie bedzie trudno :P ).

martwi mnie oczywiscie postawa balotelliego o ile te slowa na pewno sa wypowiedziane przez niego. szkoda zeby bracia zniszczyli mu kariere. w interze kazdy wierzy w jego umiejetnosci i wiedzac jaka to perla nikt nie pozwoli go zniszczyc, wiec mysle ze ostatecznie przyjmie nasza ofete. na razie media probuje nas rozwalic od srodka ale przyjdzie jose i zamknie im pyski :P. no to do jutra, czyli wielkiego dnia.

Wróć do „Włochy”