Real podobno zrezygnował z Vargasa więc trzeba tylko poczekać na oficjalny komunikat że przeniesię sie do Fiorentiny. Obrona wymaga teraz poważnych wzmocnien. Jorgi z Gobbim nie są obroncami ale byli zmuszeni do grania na tej pozycji. potrzebny jest jeszcze prawy obrońca i tutaj nasuwa sie jedno z nazwisk REVEILLERE. Jest jeszcze mowa o Comotto ale raczej mi się wydaje że Francuz przyjdzie do Violi. Ciekawi mnie jedno? Co sie stanie z Pasqualem... Jezeli nie odzyska formy z przed dwóch sezonów to raczej odejdzie, chetnych napewno by nie brakowało, ale chłop ma potencjał. Szkoda byłoby żeby miał skonczyc w jakimś śradniaku który spadnie i o Pasqualu wszyscy zapomną... potrzeba także wzmocniania środka obrony. Dainieli obnizył loty i z podstawowego zawodnika stał sie rezerwowym, Kroldrup jest niewiadomą jak na forme to jest jak sciana ale jak trafi sie na gorszy dzien to
Jovetic jest bardzo interesującym zawodnikiem. Młody, ofensywny pomocnik który może zagrać także na szpicy. Juz został kapitanem Partizanu. Oby sie dobrze zaaklimatyzował, bo to jest podstawa, ale myśle że nie będzie z tym problemu. Avramov i Kuzmanovic, których juz zna napewno mu w tym pomogą. Z tego co widziałem na youtube to radził sobie świetnie. Pomysłowy i szybki zawodnik. Jeśli sobie poradzi mentalnie to może wyrosnąc na gwiazde nie mniejszą niz Mutu. Można powiedziec że Milan ma Pato, Inter Balotelliego a Viola Joveticia.
Ciekawie zapowiada się rywalizacja o miejsce w składzie. Osvaldo, Mutu, Gilardino, Pazzini to sa napastnicy którzy napewno zostaną w klubie. Odejdzie na 100% Vieri i na 99% Caccia w którym pokładałem nadzieje. W Serie B sobie bardzo dobrze radził a teraz jakby nie mógł sie odnaleśc. Niewiadoma jest także Papa Waigo bohater z Turynu ( 2:3 z Juve -asysta i bramka
Szkoda że odszedł Livarani, przy nim Montolivo się dużo nauczył, może tak miało byc. Zobaczymy jak sie wkomponuje Melo.
Ahhh juz się nie moge doczekac kolejnych transferów i początku sezonu.