FMy

saff
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post autor: saff » 05 cze 2008, 0:02

Ja przygodę z FM 08 dopiero zaczynam więc niczym się chwalić nie będę, jedynie chciałem się podzielić dwoma ciekawostkami. Nie wiem czy innym podobne błędy również się zdarzały, jeżeli tak to przepraszam za zawracanie głowy ale dla mnie było to swoiste novum.

nr1
czasy fm 05, zakończony sezon 05/06 Legią i ogłoszona drużyna sezonu ligi:
Obrazek

nr2
zaczęta przygoda z fm 08, pierwszy bodajże mecz w sezonie Interem i ciekawa sytuacja w meczu (niestety - ze względu na przystosowanie się do nowinek - przegranym) z Catanią. Sytuacja miała się tak, że miałem przeprowadzone już 2 zmiany. Ok 80minuty dałem polecenie by na boisko w miejsce Chivu wbiegł Stankovic, jednakże w 82min kontuzji nabawił się Adriano, a że juz miałem (teoretycznie) wprowadzonego Serba na boisko, to nie mogłem zmienić kontuzjowanego napastnika.
Jednakże :) po wyjściu z okna taktyki i po ponownym jego włączeniu, mogłem wybrac opcję 'undo last', wobec czego anulowane zostało wprowadzenie Stankovica, a mogłem zdjąć Adriano po czym nastąpiło zatwierdzenie zmian. Adri zszedł - wbiegł Cruz.
Nie minęły 3 minuty, przerwa w grze spowodowana wyjściem piłki poza linię końcową i na boisku pojawia się, w ramach czwartej zmiany (!), Stanković w miejsce Chivu.
Obrazek
Dość długo gram w różne wersje CM'a i FM'a ale z takimi dwoma sytuacjami spotkałem się pierwszy raz.
Pozdrawiam.

Wróć do „Hyde Park”