Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: Adas07 » 05 cze 2008, 21:18

Az niewiadomo co o tym wszystkim myslec... :roll: Telenowela pt.,, Transfer Ronaldo" trwa. Z dnia na dzien nowe informacje najpierw Ronaldo ze chce zostac legenda United az do dzis ze chce odejsc.
Ciezko powiedziec co by bylo gdyby... Wiemy jak potoczyla sie kariera Beckhama po odejsciu z ManU czy aby nie podobnie bedzie wlasnie z Ronaldo? :roll:
Zarowno Gill,Fergie no i Glazer oczywiscie nie chca slyszec o sprzedazy Cristiano ale... ja nie widze sensu trzymania na sile zawodnika. Z niewolnika nie ma pracownika :evil:
Jednak jezeli ten transfer ma dojsc do skutku mam nadzieje ze ewentualna kwota nie zejdzie ponizej 100 mln funtow :twisted:
Ferguson jak nikt inny bedzie wiedzial na co przeznaczyc te transfery.
Mowi ze o wymianie ale jezeli juz to chcialbym Casillasa a to raczej nie mozliwe :wink:

Zobaczymy jak to sie wszystko potoczy narazie nie ma sie co przejmowac... Wydaje mi sie ze Ronaldo co innego mowi w angielskich gazetach a co innego w hiszpanskich czy brazylijskich :)

Pieniadze sa zespol mozna jeszcze bardziej wzmocnic a nie oslabic i na to licze :) Glory Glory Man United

Wróć do „Anglia”