Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Post autor: Kluchman » 05 cze 2008, 23:42

boskigonzo pisze: Heh Smile Mi tez sie nie za bardzo podoba to ze wydaje sie takie a nie inne sumy na pilkarzy ale ty nie masz na to wplywu. Ja patrze realnie, ty kierujesz sie emocjami i wlasnymi przemysleniami. Ok, masz prawo Smile
Mowisz, ze patrzysz realnie, ja powiem, ze to realnie oznacza tyle, ze moim zdaniem Real nie przeznaczy na ten transfer wiecej niz 80-90 mln euro. Zaplacilismy jeszcze 10 za Garaya + beda jakies grosze (okolo 5 mln) za wychowankow, co razem daje ponad 100 mln - powyzej tego miejsca pojawia sie niebezpieczna mimo wszystko granica, zwlaszcza, gdy wydaje sie tak co roku, ale ktos tez na pewno odejdzie. Uwzgledniajac aktualne kursy, jesli dobrze licze bedzie to okolo 71-72 mln funtow, wiec mozemy przyjac nawet te 75 za Cristiano. Z reszta o wyzszej kwocie jakos sie w mediach nie mowilo. Realnie rzecz jasna.
boskigonzo pisze: Owszem, placilo sie, ale bylo stac na to nielicznych i byly to pojedyncze transfery. Teraz krag tych bogatych zwiekszyl sie i to bardzo i nie jest to zadna nowosc jezeli jakis klub wyda w okienku transferowym 70 albo 100 mln euro a za pilkarza ktory rozegral 1 dobry sezon placi sie ok 20 mln funtow
Co by nie mowic, nadal grono klubow, ktore tyle wydaja w jedno Mercado jest stosunkowo waskie :wink: Moc, a wydawac to co innego.
boskigonzo pisze:Ja bym powiedzial 2 Smile
W tym momencie to Ty kierujsesz sie emocjami i wlasnymi przemysleniami, a ja patrze na to realnie, bo Ronaldo az tak dobrze jak w tym roku jeszcze nie gral :wink:

Wróć do „Anglia”