Zgadzam się z Makisem. Odnoszę wrażenie że mimo wszystko takiemu utytułowanemu klubowi jak Real 90% zawodników by nie odmówiło. Szanujmy wszystkie zdobyte trofea i nie mów że tylko ze względu na kasę. Owszem, na dzień dzisiejszy jestem ZA jego pozostaniem w United, ale jeśli odejdzie za więcej niż 80 milionów-żegnam, i oby ta kasa została należycie wydana. Przecież za 80 dużych baniek można kupić Huntelaara/Benzemę i jakiegoś skrzydłowego- Quaresma/David Silva...Nie mówię że tak będzie, bo przecież tego to nikt z nas nie wie, ale reasumując- odejście Ronaldo za taką kasę wcale nie osłabi drużyny- a więcej zawodników będzie brało na siebie ciężar gry, a te pieniądze można diabelsko dobrze zainwestować. Ale ja i tak myślę, że Ronaldo to może sobie chcieć lub nie- ostatnie słowo i tak będzie należało do sir AlexaMakis pisze:Tak, bo jak wiadomo, do Realu mozna isc tylko i wylacznie ze wzgledu na kasemajer13 pisze: nie żałuję i nie będę żałował żadnego piłkarza który poleci na kasę do Realu