prosta sprawa Guardiola chce mieć w obwodzie takiego gracza jakim swego czasu dla Barcy był Larsson. i tu pewnie zdania sa podzielone czy to ma być Trezeguet, Palacio czy Inzaghi(L)oczkerson pisze:czy Treze
Benzema byłby wg mnie pierwsza opcją jesli odejdzie Eto - co nie jest takie niemożliwe
dla mnie zostawienie Henry a pozbycie sie Eto to jak pisałem kiedyś strzał we własna stope
zgoda, pamietaj tylko ze troche potrwa zanim sie ustawi, zgrają, zrozumieją. wymiana az tylu pilkarzy w Barcelonie to rewolucja a z tymi jest różnie. Real miał bardzo dużo szcześcia (czytaj ogromnie duzo zawdziecza i Capello i Schusterowi) ze po rewolucji na Bernabeu druzyna tak szybko zaczeła sie zazębiaćpeepe pisze:Barca robi w tym okienku swietne transfery, pozazdroscic.
faktem jest też to ze Dani Alves to najdroższy obrońca w La Ligapeepe pisze:Ale faktem jest ze porywnywac go do Daniela to tak jak wmawaic wszystkim ze Guti to najlepszy pilkarz ligi
nie wydaje mi sie zeby to aż tak długo trwało. po drugie ,my nie potrzebujemy rewolucji a 2 ewentulanie 3 transferów (napastnik, C.Ronadlo, albo gdy nie przyjdzie portugalczyk ofenswny pomocnik i prawo skrzydłowy)peepe pisze:My czekamy na Ronaldo i pewnie bedziemy czekac do 30 sierpnia