FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: vakabayashi » 07 cze 2008, 11:49

(L)oczkerson pisze:czy Treze
prosta sprawa Guardiola chce mieć w obwodzie takiego gracza jakim swego czasu dla Barcy był Larsson. i tu pewnie zdania sa podzielone czy to ma być Trezeguet, Palacio czy Inzaghi

Benzema byłby wg mnie pierwsza opcją jesli odejdzie Eto - co nie jest takie niemożliwe

dla mnie zostawienie Henry a pozbycie sie Eto to jak pisałem kiedyś strzał we własna stope :P
peepe pisze:Barca robi w tym okienku swietne transfery, pozazdroscic.
zgoda, pamietaj tylko ze troche potrwa zanim sie ustawi, zgrają, zrozumieją. wymiana az tylu pilkarzy w Barcelonie to rewolucja a z tymi jest różnie. Real miał bardzo dużo szcześcia (czytaj ogromnie duzo zawdziecza i Capello i Schusterowi) ze po rewolucji na Bernabeu druzyna tak szybko zaczeła sie zazębiać
peepe pisze:Ale faktem jest ze porywnywac go do Daniela to tak jak wmawaic wszystkim ze Guti to najlepszy pilkarz ligi
faktem jest też to ze Dani Alves to najdroższy obrońca w La Liga :P ale tranfer bardzo znaczący i silne wzmocnienie
peepe pisze:My czekamy na Ronaldo i pewnie bedziemy czekac do 30 sierpnia
nie wydaje mi sie zeby to aż tak długo trwało. po drugie ,my nie potrzebujemy rewolucji a 2 ewentulanie 3 transferów (napastnik, C.Ronadlo, albo gdy nie przyjdzie portugalczyk ofenswny pomocnik i prawo skrzydłowy)

Wróć do „Hiszpania”