Euro 2008: Polacy na Euro

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 08 cze 2008, 23:48

A ja dziś widziałem jak to przed chwilą powiedział Żurawski - głupio stracone bramki (w tym jedna ze spalonego) od których straty można było się ustrzec. Dwa lata temu to ja siedziałem i modliłem się aby stał się cud i abyśmy dowieźli remis do końca bo na nic więcej nie można było liczyć. Tak cud bo szczęściu zawdzięczamy że nie straciliśmy gola wcześniej a gdyby tak się stało to i tak nic byśmy nie zdziałali bo nie wiedzieliśmy co. I mimo że dziś szybko straciliśmy bramkę i widząc iloma piłkarzami atakujemy na bramkę specjalnie nie liczyłem (choć szanse były) to jednak widziałem momentami to co chciałem widzieć - grę piłką i pomysł w konstruowaniu akcji (oczywiście wszystko przeliczając na nasze realia a nie np Niemców bo nimi pewnie w tym stuleciu nie będziemy) a nie szarpanie jak to napisałeś. A jak chce oglądać obronę Częstochowy to mogę sobie włączyć film a nie oglądać to na boisku. Bo lepiej byłoby wjechać na murawę autobusem niż wybiegać 11 na murawę. A jeśli ktos woli ogladać taki właśnie mecz to sie nie zrozumiemy bo ja wymagam czego innego.
Komentarz do meczu bedzie krótki:
- źle sie dzieje z naszą europejską piłką, mecz Polska vs Niemcy, a na boisku najlepszy Brazylijczyk Shocked
cloner hello, to myślałeś że po co Leo tak nalegał aby Jasio jechał na Euro :?:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”