Euro 2008: Polacy na Euro

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 09 cze 2008, 13:59

franz pisze:Z tym Ebim to prawda, ale zbarał bym to "jeszcze" bo wątpie czy Ebi kiedykolwiek będzie czołowym napastnikiem świata (albo choć Europy)
Dodałem to 'jeszcze' choć wiem że je całe życie będzie można powtarzać. Co innego gdybyśmy mieli Torresa :whistle:
franz pisze:Świerczewski ['] Przy pierwszym wejściu nic nie powiedział... Borek mu podziękował za komentarz.
Podobnie było jak polski Mou ( :lol: ) zachwalał ten polsatowski program komputerowy po czym każdy telewidz na ekranie zobaczył ciemność a w tle słyszał Czesia. Ale to nie pierwsza ich wpadka...
Mi to nie przeszkadza, wg ciebie lepiej jakby Miecugow opowiadal jak komentator radiowy jak przebiegaly kluczowe sytuacje w meczu? Tez bys narzekal. Jakby mieli prawa to by pokazali skroty a tak to wpadli na niezly pomysl z ta animacja.
Pewnie że lepsze to niż opowiadanie ale z drugiej strony zabawnie to wygląda. A najlepiej by zrobili gdyby wykupili prawa do 3 min choćby tylko meczów Polaków. A tak to pozostaje im ciągłe jaranie się 'Błękitnym 24' :lol:

Wróć do „Piłka nożna na świecie”