Konstytucja mówi o wolności zgromadzeń, w tym przypadku było to zgromadzenie zwolenników i zwolenniczek seksu wewnątrz płciowego oralnego/analnego, jeśli demokratycznie wybrane władzę udzieliły zgody na tego rodzaju śmieszne pochody to OK. Co prawda nie wiem jaki był cel tego zgromadzenia, ale szczerze mówiąc nic mnie to nie obchodzi, chcą paradować niech paradują. Nie widzę w tym nic złego. Mam nadzieje, że gdy zwolennicy i zwolenniczki między płciowego seksu różnego rodzaj zechcą mieć paradę też dostaną zgodę. Niech każdy sobie manifestuje do woli i wszyscy będą zadowoleni.
Jeśli celem było zwiększenie tolerancji itd. to moim zdaniem jest to błąd homoseksualistów. Swoim narzucanie się i nadmiernym pokazywaniem dziwacznych/obrzydliwych dla zdecydowanej większości (97% - 98%) nie uzyskają sympati. Jak dla mnie całowanie się dwóch mężczyzn nie jest jakaś straszna obrzydliwością raczej czuję nie smak niż obrzydzenie. Bardziej obrzydliwy był widok zdechłej napęczniałej krowy kiedy to ku uciesze okolicznych wieśniaków puściłem pawia (ale to chyba przez zapach, geje nie śmierdzą trupem, chyba?) Całujące się kobitki OK. pod wyjątkiem, że to fajne laski wtedy nawet bardzo OK. (tak tak wiem jestem podłym szowinistom i to się do „Wyborczej” nadaje)
Z tymi pojazdami na kościół to po prostu tylko zwyczajne chamstwo. Nie można obrażać kogoś nawet jeśli jest tak ………….. (wstawicie sobie dowolne epitety) jak Kościół Katolicki. Choć z drugiej strony Kościół im też nie szczędzi uprzejmości lecz jednak bez takiego chamstwa i wulgarności.
Zresztą geje i tam pewnie opinie KK mają w dupie (zresztą czego to oni nie mają dupie) Ja nie należę ani do KK ani do homoseksualistów (choć gdybym był kobietą byłbym lesbą to pewne) a więc mam na te spory wyłożone.
Bąbel przecież to był tylko prowokacja i to marna.
Acha MW i skinów nie lubię bo to lewaki. Narodowo-socjalistyczne (brunatne) ale jednak lewaki.