Mowilem, ze jesli zagra pare ladnych meczy to wszyscy nagle zaczna go ubostwiac. eh zastanowcie sie ludzie co robicie [`]Kubańczyk pisze: JA SIĘ BIJE W PIERS,CO DO TEGO ROGER'A.Obiecuje że nie powiem juz,że"Nigdy nie będziesz Polakiem",
Masz prawo tylko jest to nienormalne i powinienes sie udac na jakas terapie, no chyba ze nie jestes Polakiem... Swoja droga mysle ze to zdanie bylo wynikiem frustracji i pokazania jak to ma sie gleboko w dupie Polske, kiedy jej nie idzie. pozdro kibicu sukcesu.rkoeman pisze:mam prawo nie byc kibicem rep polski? mam. nie widze w tym niczego zlego. szczegolnie slyszac teraz za oknem drechow dracych ryja o rodzinie sedziego...
Ty to juz sie lepiej nie wypowiadaj, bo im bardziej zwieksza sie licznik twoich postow, tym bardziej sa glupie.Piotr pisze: A ze szczeryc h postow fieldy nie puszcza nawet w dniu takiego shanbienia dla Uefy i gospodarzy to juz problem tego serwisu
Co do sedziego to0 do tej pory przynosil nam szczescie np w meczu Polska - Brazylia 1-0 na MS U-20, jedynie sedziowal porazke Legii z Zurychem 1-4 no ale to tylko Legia...
Dzieki za info nikt nie wiedzial, fajnie ze wyszpiegowales to. Jestes druga Mata Hari.kaczy pisze:Jakby kto go chciał dorwać to jest on czynnym policjantem w Sheffield.
Spalony jest wtedy kiedy zawodnik druzyny atakujacej jest za ostatnim zawodnikiem druzyny broniacej w momencie podanie pilki JEZELI UZNAMY ZE OSTATNIM ZAWODNIKIEM NIE JEST BRAMKARZ.peepe pisze:ktos zna sie na zawilosciach przepisu o spalonym?
Popelniac bledy to rzecz ludzka, nie ma co wyzywac go. Tak naprawde to cieszmy sie z tego remisu bo zwyciestwo sie nalezalo Austrii i to 2-3 bramkowe.