Euro 2008: Polacy na Euro

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 13 cze 2008, 8:04

Kubańczyk pisze: JA SIĘ BIJE W PIERS,CO DO TEGO ROGER'A.Obiecuje że nie powiem juz,że"Nigdy nie będziesz Polakiem",
Mowilem, ze jesli zagra pare ladnych meczy to wszyscy nagle zaczna go ubostwiac. eh zastanowcie sie ludzie co robicie [`]
rkoeman pisze:mam prawo nie byc kibicem rep polski? mam. nie widze w tym niczego zlego. szczegolnie slyszac teraz za oknem drechow dracych ryja o rodzinie sedziego...
Masz prawo tylko jest to nienormalne i powinienes sie udac na jakas terapie, no chyba ze nie jestes Polakiem... Swoja droga mysle ze to zdanie bylo wynikiem frustracji i pokazania jak to ma sie gleboko w dupie Polske, kiedy jej nie idzie. pozdro kibicu sukcesu.
Piotr pisze: A ze szczeryc h postow fieldy nie puszcza nawet w dniu takiego shanbienia dla Uefy i gospodarzy to juz problem tego serwisu
Ty to juz sie lepiej nie wypowiadaj, bo im bardziej zwieksza sie licznik twoich postow, tym bardziej sa glupie.

Co do sedziego to0 do tej pory przynosil nam szczescie np w meczu Polska - Brazylia 1-0 na MS U-20, jedynie sedziowal porazke Legii z Zurychem 1-4 no ale to tylko Legia...
kaczy pisze:Jakby kto go chciał dorwać to jest on czynnym policjantem w Sheffield.
Dzieki za info nikt nie wiedzial, fajnie ze wyszpiegowales to. Jestes druga Mata Hari.
peepe pisze:ktos zna sie na zawilosciach przepisu o spalonym?
Spalony jest wtedy kiedy zawodnik druzyny atakujacej jest za ostatnim zawodnikiem druzyny broniacej w momencie podanie pilki JEZELI UZNAMY ZE OSTATNIM ZAWODNIKIEM NIE JEST BRAMKARZ.

Popelniac bledy to rzecz ludzka, nie ma co wyzywac go. Tak naprawde to cieszmy sie z tego remisu bo zwyciestwo sie nalezalo Austrii i to 2-3 bramkowe.

Wróć do „Piłka nożna na świecie”