Tak a propos grania rezerwami to na MŚ m.in. dzięki nim my wygrywaliśmy swoje mecze więc 3 pkt z Chorwatami takie pewne nie są
I mówiłem aby poczekać z oceną formy Niemców a tu już pisano że po strzeleniu gola specjalnie się cofnęli i tylko dzięki temu zawdzięczamy to że atakowaliśmy. Ale jak widać na razie Niemcy w pierwszych dwóch meczach bladziutko
No i mam gdzieś czy remis jest sprawiedliwy. Czesi też nic nie grali ze Szwajcarami a wygrali mecz i nie słyszałem głosów ze strony Czechów że źle sie stało iż wygrali bo nie zasługiwali na wygraną jak to u nas zaczyna się dziać
Jeśli zajdzie taka potrzeba dorzucę się na wizytę rkoemana u specjalistyMartinho pisze:Masz prawo tylko jest to nienormalne i powinienes sie udac na jakas terapie, no chyba ze nie jestes Polakiem... Swoja droga mysle ze to zdanie bylo wynikiem frustracji i pokazania jak to ma sie gleboko w dupie Polske, kiedy jej nie idzie. pozdro kibicu sukcesu.rkoeman pisze:mam prawo nie byc kibicem rep polski? mam. nie widze w tym niczego zlego. szczegolnie slyszac teraz za oknem drechow dracych ryja o rodzinie sedziego...